Louis-Paul Boon

Symposium Jan Campert-Stichting

14 december 2012

100 jaar geleden werd een van de grootste schrijvers uit het Nederlands taalgebied geboren: Louis-Paul Boon (1912-1979). Een dag lang staat zijn werk en betekenis in de schijnwerpers: zijn boeken, zijn leven en zijn fantastische feminatheek.

Onder meer Hugo Brems, Geert Buelens, Arjen Fortuin, Kris Humbeeck, Jannetje Koelewijn, Marcel Möring, Gustaaf Peek, Anne Provoost en A.L. Snijders zullen hun licht schijnen over het fenomeen Boon. Het programma wordt gelardeerd met unieke filmbeelden.

Waar: Letterkundig Museum

Wanneer: vrijdag 14 december, 11.00-17.00

Inschrijfgeld: € 35 inclusief lunch en borrel; Vrienden Jan Campert-Stichting en studenten: € 27

Inschrijven: door overmaking van het inschrijfgeld voor 10 december op rekening 536331 van de Jan Campert-Stichting, Den Haag o.v.v. Boon